“Du choc des idées jaillit la lumière” zegt het spreekwoord. Ook voor Electric Car Insurance.

kvk interass had reeds jarenlang een top verzekeringsaanbod voor de omniumverzekering van luxewagens (Special Car Policy) en verspreide dit onder zijn member-brokers.

Kvk Interass 3

Toen enkele van onze Member-Brokers bij kvk interass kwam aankloppen voor een samenwerking in het distribueren van een specifiek aanbod voor Tesla Model S, hadden de aangesproken klassieke verzekeraars hen reeds met de neus tegen hun deur laten lopen.

Kvk interass zag wel de markt en zo kwam de verzekering voor Electrische wagens op de Belgische markt.

In november 2013 werd met de Tesla-oplossing uitgepakt. Na een bescheiden aanzet, kwam de stroom aanvragen op gang. Erg veel chauffeurs die offerte ontvingen, konden hun ogen niet geloven. Het aanbod dat ze ontvingen week zowel in prijs als in acceptatievoorwaarden vaak erg grondig af van wat ze bij hun huismakelaar konden bekomen.

Wantrouwen mag dan een natuurlijke reflex zijn, geleidelijk kwamen de eerste klanten over de brug. De volgehouden monitoring van internetfora, de aanwezigheid op peergroup-manifestaties, …. hebben er mee toe geleid dat onze verzekeringsoplossing steeds meer verspreid raakte. Naast rechtstreekse bevraging door klanten, vielen geleidelijk ook collega-makelaars voor onze oplossing. .

Elektrische wagen opladen
Porsche Mission E Concept Revealed Video Live Photos 1

Naast prijs en voorwaarden, wordt ook de snelheid waarbij offertes én polissen afgeleverd worden erg gewaardeerd. Maar ook de vlotte schaderegeling springt in het oog.

Met de SCP-ervaring en met de Tesla-oplossing, bewezen we dat vernieuwing in vastgeroeste markten kan. En dat niet-ontgonnen gebieden schreeuwen om een eigen aanpak. Als nichemakelaars met een soepele structuur, spelen we kort op de bal. Wij zijn verzekeringsspecialisten die -net als u- niet vastzitten in het verleden, maar durven vooruitdenken. En er naar handelen.

Vanaf augustus 2020 wordt de Electric Car Insurance opengesteld voor elke Full Electronic wagen.

Neemt u afscheid van de verbrandingsmotor?

U, die afscheid neemt van de verbrandingsmotor, zal in ons aanbod én onze aanpak de voordelen van een elektromotor ervaren. Electric Car Insurance is stil, betrouwbaar, niet-vervuilend en performant.
Interesse gekregen?

Neem contact met ons op